Diensten
U zoekt een scherpgeprijsde, betrouwbare jonge auto met een bewezen servicehistorie? Bij Autogarage Start in Utrecht bent u van harte welkom. Onze kracht ligt in het inkopen van jonge, gebruikte auto's met een lage kilometerstand. Daarbij zijn een correcte aflevering voor ons vanzelfsprekende uitgangspunten.

De voorraad
Bij ons in Utrecht of kijk achter de button Occasions, ziet u onze voorraad. Deze voorraad bestaat meestal uit jonge en lage kilometer auto's. Deze occasions worden van te voren grondig nagelopen en getest voordat ze in de showroom terecht komen.

Onderhoud
Het onderhoud van uw auto is van groot belang. Een goed onderhouden auto gaat langer mee, en zorgt er voor dat u veilig en comfortabel kunt rijden.
Daarom kunt u met uw auto altijd bij Autogarage Start terecht voor alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan u auto.  Wij beschikken over een professionele werkplaats,voorzien van moderne gereedschappen.  Wij hebben vakkennis van alle merken auto's. Tevens doen wij uitlijnen en bereiden voertuigen voor APK-keuringen.

 

Alle rechten voorbehouden 2012 Autogarage Start - Site gemaakt door mutoweb.nl